För att installera skrivaren:

1: Ladda ner skrivardrivrutin och extrahera filen.

2: Gå in på Inställningar -> Enheter -> Skrivare och scannrar.

3: Tryck på lägg till skrivare och vänta några sekunder tills det dyker upp ”Skrivaren jag vill använda finns inte med i listan” och klicka.

4: I nya fönstret som kommer upp, välj ”lägg till skrivare med TCP/IP-adress eller värdnamn” och klicka nästa.

Se till att enhetstyp är ”automatisk identifiering” och skriv in adressen: 192.168.20.21

5: Installera skrivardrivrutin kommer upp och välj då ”disk finns…

6: Tryck på bläddra och bläddra fram till vart du extraherade filen som laddades ner tidigare. Välj filen som heter ”OEMSETUP” och tryck sen OK

7: Välj sen Ricoh som tillverkare och sen ”RICOH Aficio MP C4502 PCL 6” som skrivare
                             (se bild nedan)

8: Klicka vidare på nästa tills skrivaren är installerad.

9: Vid stadiet ”skrivardelning” så välj ”dela inte ut den här skrivaren

10: Klicka på ”skriv ut en testsida” för att se om allting funkar. Skriver skrivaren ut testsidan så klicka bara på ”slutför”. En bild som visar text

Automatiskt genererad beskrivning